Skip to content

Ontstoppingsbedrijf van Elp & Van Riel waarschuwt voor oplichters!!

Wij worden de laatste tijd meerdere keren gebeld door klanten die gebruik hebben gemaakt van een ontstoppingsdienst die zich voor doet als ons Ontstoppingsbedrijf van Elp & van Riel. Let hier goed voor op het zijn absurd hoge bedragen en vaak zijn de problemen niet eens opgelost. Deze bedrijven zijn absoluut niet aan ons gekoppeld en wij huren ook geen andere ontstoppingsbedrijven in!!!!!

U kunt deze malafide oplichters herkennen aan een personenwagen of witte bus/caddy er staat ook geen reclame op. Onze bussen zijn allemaal voorzien van reclame. Mochten ze toch op uw stoep staan verzoek ze dan weg te gaan.

U kunt ons bereiken op:
0570-531407 Ontstoppingsbedrijf van Riel
0573-250048 / 085-0479083 Ontstoppingsbedrijf van Elp

Met vriendelijke groet,
Ontstoppingsbedrijf J. van Elp

Standleidingrenovatie

Het is het raadzaam om standleidingen tijdig te reinigen! Als standleidingen niet goed werken, is dit meestal pas zichtbaar als het al te laat is.

Voor het goed werken van een standleiding is tijdig onderhoud noodzakelijk, dit verlengt de levensduur van de standleiding en het kan lekkages, verstoppingen en stankoverlast voorkomen.

Tijdige reiniging voorkomt aanhechting van vet, vuil en andere obstakels. Wordt de leiding niet gereinigd, dan zal in loop der tijd de diameter van de leiding verkleinen. Het gevolg is dat de doorstroming minder wordt en de kans op verstopping steeds groter.

Wij controleren we gereinigde leidingen met behulp van één van onze rioolcamera`s. U heeft dan een actueel beeld van de leidingen. Blijkt uit de camera-inspectie dat er vastzittende obstakels in de leiding zitten, dan kunnen wij deze direct uit de standleiding frezen.