Skip to content

Ontstoppingsbedrijf van Elp & Van Riel waarschuwt voor oplichters!!

Wij worden de laatste tijd meerdere keren gebeld door klanten die gebruik hebben gemaakt van een ontstoppingsdienst die zich voor doet als ons Ontstoppingsbedrijf van Elp & van Riel. Let hier goed voor op het zijn absurd hoge bedragen en vaak zijn de problemen niet eens opgelost. Deze bedrijven zijn absoluut niet aan ons gekoppeld en wij huren ook geen andere ontstoppingsbedrijven in!!!!!

U kunt deze malafide oplichters herkennen aan een personenwagen of witte bus/caddy er staat ook geen reclame op. Onze bussen zijn allemaal voorzien van reclame. Mochten ze toch op uw stoep staan verzoek ze dan weg te gaan.

U kunt ons bereiken op:
0570-531407 Ontstoppingsbedrijf van Riel
0573-250048 / 085-0479083 Ontstoppingsbedrijf van Elp

Met vriendelijke groet,
Ontstoppingsbedrijf J. van Elp

Relining met Kousmethode

Is uw riool stuk, kapot, defect, verstopt of heeft u een riool lekkage of rioolstank, dan kunnen wij deze zonder te hakken of te breken repareren en renoveren. Wanneer uw loodgieter of aannemer er niet meer uit komt, dan kunnen wij u helpen. Wij komen eerst uw rioolleiding (rioolafvoer) door middel van een inwendige camera-inspectie controleren, dan gaan we kijken of het riool gerenoveerd kan worden met een deelrenovatie of met relining door middel van een kousmethode. Deze rioolreparatie is uniek in Nederland  voor de kleinere rioleringen. Bij elk ander ontstoppingsbedrijf, loodgieter of aannemer moet de rioolleiding uitgehakt worden. Bij niet al te omvangrijke reliningen van douche, wc, gootsteen, hemelwater en alle andere rioleringen kunnen wij dit probleem gewoonlijk binnen een dag verhelpen zonder te graven of te hakken. Dit is een definitieve rioolreparatie waarvan de levensduur gelijk is aan het originele rioolsysteem zoals bijvoorbeeld PVC, PE, PES en gres riool. Afhankelijk van de benodigde werkzaamheden kan gekozen worden voor een deelrenovatie, rioolrenovatie, inlaatrenovatie of kousrenovatie.

Na gemiddeld 50 jaar is een riool versleten, bij vervanging is het niet de bedoeling dat er onnodige overlast en hinder bij omwonenden en passanten optreedt. Door middel van de Relining rioolrenovatie methode kunnen wij meters riool vernieuwen zonder overlast. De kous wordt door de leiding gelegd, door deze hierna af te vullen met warm water wordt de kous hard en is uw riolering als nieuw.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een deelrenovatie, kousrenovatie, rioolrenovatie of inlaatrenovatie!

De relining met kousmethode is de oplossing!