Skip to content

Ontstoppingsbedrijf van Elp & Van Riel waarschuwt voor oplichters!!

Wij worden de laatste tijd meerdere keren gebeld door klanten die gebruik hebben gemaakt van een ontstoppingsdienst die zich voor doet als ons Ontstoppingsbedrijf van Elp & van Riel. Let hier goed voor op het zijn absurd hoge bedragen en vaak zijn de problemen niet eens opgelost. Deze bedrijven zijn absoluut niet aan ons gekoppeld en wij huren ook geen andere ontstoppingsbedrijven in!!!!!

U kunt deze malafide oplichters herkennen aan een personenwagen of witte bus/caddy er staat ook geen reclame op. Onze bussen zijn allemaal voorzien van reclame. Mochten ze toch op uw stoep staan verzoek ze dan weg te gaan.

U kunt ons bereiken op:
0570-531407 Ontstoppingsbedrijf van Riel
0573-250048 / 085-0479083 Ontstoppingsbedrijf van Elp

Met vriendelijke groet,
Ontstoppingsbedrijf J. van Elp

Riool camera inspectie

Wij beschikken over speciale camerasystemen om te kunnen onderzoeken wat er aan de hand is.

  • Service riool inspectie
  • Camera inspectie
  • Riool camera inpectie

Voor een reparatie aan uw riool waarbij we relining en rioolrenovatie toepassen voeren wij eerst een camera-inspectie uit om te onderzoeken waar exact het probleem van uw riolering ligt. Hierna gaan wij kijken hoe we rioolrenovatie kunnen toepassen. Dit doen wij zonder te graven of te hakken. Voor riool relining zijn wij het bedrijf voor de kleine afvoeren van 40 mm tot 250 mm rioleringen. Zowel loodgieters, rioolbeheer van de gemeente, aannemers, particulieren, onderhoudsbedrijven, stichtingen, verzekeringsmaatschappijen, woningbouwverenigingen, horecagelegenheden, verenigingen van eigenaren, gebouwenbeheerders, gemeentelijke instellingen en fabrieken hebben al gebruikt gemaakt van onze rioolrenovatie diensten.

Ontstoppingsbedrijf J. van Elp

Voor het laten uitvoeren van een camera inspectie kunt u contact met ons opnemen.